Spot Festival offentliggør nye navne

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Spot 11, der løber af stabelen den 10-11. juni, er efterhånden ved at få sat et slagkraftigt program sammen. I dag blev der tilføjet nye danske, svenske og norske og et enkelt færøsk navn til det i forvejen flotte program

I rock n roll-afdelingen er de nye navne blandt andre The Defectors, The Breakers, The Bleeder Group og Super Galore fra Danmark. Derudover er tilføjet Quit Your Dayjob (S) og Jackman (N).

Den for tiden så populære singer-songwriter-stil er også rigt repræsenteret blandt de nye navne. En genre der faktisk har fået sin helt egen scene på festivalen. Blandt de nye navne er Susanna & The Magical Orchestra (N), Mads Mouritz, Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur, Eivør (FÆR), Richard Lindgren (S) og Ane Brun (N)

Listen over offentliggjorte navne ser på nuværende tidspunkt således ud:

Peter Sommer, Mikael Simpson (billedet), Kira and the Kindred Spirits, Bikstok Røgsystem, Clemens, Karen, Ataf, Tina Dickow, Skambankt (N), Cloroform (N), Dungen (S), The Tiny (S), Samsaya (N), Sister Flo (FI), Ikscheltaschel, Mark Linn, Blue Foundation, Efterklang, Fat Beat Orchestra (FI), Melk, Geeza, Ea Philippa, Ske (IS), Cleaning Women (FI), Hatesphere, Barra Head, Stuen th., M.U.S.T., Anderskov Accident, Mold, Kasper Tranberg Smalltet, I Got You On Tape, Gramski Beat, Autofant, Funch, Lack, Kå, The Royal Highness, Delicia Mini, Rasmus Nøhr, Djosos Krost, Triåveræinne (N), The Defectors, The Breakers, The Bleeder Group, Super Galore, Quit Your Dayjob (S), Jackman (N), Susanna & The Magical Orchestra (N), Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur, Eivør (FÆR), Ane Brun (N), Richard Lindgren (S), Anne Ternheim (S), Camilla Munck/Moogie Johnson, Mads Langer, Antophones, Mads Mouritz & Jacob Funch, Theissen & Ehlers Duo, Lars Skjærbæk & Boatman Love, Marie Key Band, Emil Jensen, Figura og Flutronics.

More from Carsten Fjølner
Lisa Hannigan: Passenger
Damien Rice’s tidligere sidekick Lisa Hannigan har med Passenger taget et stort...
Read More
0 replies on “Spot Festival offentliggør nye navne”