01.07.08 – The River Phoenix – Pavilion Jr, Roskilde Festival

The River Phoenix lagde klogt ud med deres P3 hit 'I'm USA, You are Canada', så de ligesom fik sat på plads hvem de var. Det er tydeligt at se på et band om det er sammenspillet eller ej. At bandet, som godt nok ikke har haft samme navn gennem hele forløbet, har eksisteret i 10 år, var derfor ganske tydelig.

theriverphoenix-presse2008-565x377

International kvalitet med vinger

Selvom warm-up dagene var tilegnet bands på vej op af karriere-stien, bød de også på bands der allerede burde være kravlet helt til tops.

The River Phoenix lagde klogt ud med deres P3 hit ‘I’m USA, You are Canada’, så de ligesom fik sat på plads hvem de var. Det er tydeligt at se på et band om det er sammenspillet eller ej. At bandet, som godt nok ikke har haft samme navn gennem hele forløbet, har eksisteret i 10 år, var derfor ganske tydelig.

Bandet spillede med stor selvbevidsthed, og mindst lige så stor energi. Med fantastisk lyd og nærhed i musikken formåede de at overbevise alle på Pavillion Junior om at The River Phoenix er mere end et band på vej frem. De er et band der allerede har klassen til at blive anerkendt som et af Danmarks helt store rocknavne. Sangene har innovative elementer og en kraft som sjældent er hørt i dansk musik.

Spørgsmålet er bare hvornår resten af verden opdager River Phoenix. Dette var en af festivalens helt store oplevelser.

More from Martin Sahlertz
31.05.07 – Taxi Taxi – Spot Festival 2007
Spot Festival – Torsdag: Taxi Taxi De to purunge svenske søstre og...
Read More
0 replies on “01.07.08 – The River Phoenix – Pavilion Jr, Roskilde Festival”