02.07.08 – The Asteroids Galaxy Tour – Pavilion Jr, Roskilde Festival

Solen skinnede klart ned på Pavilion Junior og alle de mange sommerglade mennesker, der sad samlet foran teltet med deres medbragte øl og Gringo-drinks.

theasteroidsgalaxytour-presse2008-565x377

Sommersoul og drinksparaplyer

Solen skinnede klart ned på Pavilion Junior og alle de mange sommerglade mennesker, der sad samlet foran teltet med deres medbragte øl og Gringo-drinks.

Der er noget elegant og smooth over The Asteroids Galaxy Tour og deres lette soul, der skriger langt væk af sommer. Og det skyldes i høj grad forsanger Mette Lindberg, der rummer utroligt meget vokal styrke i så bette en krop. Man fristes endog til at spørge om Shirley Bassey har gemt sig bag tæppet og sufflerer, når Frk. Lindberg hopper rundt og gestikulerer dramatisk til højre og venstre.

Bandet havde i dagens anledning hældt lidt ekstra blæser over deres melodier, og det klæder dem. Blandt højdepunkterne var ”Lady Jesus” og ”Crazy”, der leder tankerne hen på Morcheeba, når de er mest festlige. Masser af vuggende rytmer, solide beats og trumpeter på spring i hvert omkvæd bød The Asteroids Galaxy Tour på. Bandet skabte med melodierne en chilled out stemning, som de mange mennesker under teltdugen og ude på plænen påskønnede, og som fik drikkevarerne til at glide endnu lettere ned.

More from Camilla Jørgensen
26.06.17 – Pom Poko – Rising, Roskilde Festival
Der blev malet med store musikalske farvekridt, da de legesyge barnesjæle i...
Read More
0 replies on “02.07.08 – The Asteroids Galaxy Tour – Pavilion Jr, Roskilde Festival”