04.07.08 – CocoRosie – Odeon, Roskilde Festival

Det var egentligt meningen, at der her skulle være en anmeldelse af Casady-søstrenes koncert på Odeon. Men pga. en umulig lyd er det ikke muligt at skrive om koncerten. Derfra hvor undertegnede stod (og det var et stykke inde under teltdugen) var det eneste hørbare de to damers meget skingre stemmer.
Foto: Julia Gillard
Foto: Julia Gillard

Umulig Lyd

Det var egentligt meningen, at der her skulle være en anmeldelse af Casady-søstrenes koncert på Odeon. Men pga. en umulig lyd er det ikke muligt at skrive om koncerten. Derfra hvor undertegnede stod (og det var et stykke inde under teltdugen) var det eneste hørbare de to damers meget skingre stemmer.

Det var ellers et talstærkt publikum, der var mødt op til koncerten, og man må håbe, at de ikke afskriver CocoRosie på baggrund af denne koncert. For de andre tre gange jeg har set dem i Danmark har de faktisk været ganske gode.

More from Carsten Fjølner
Fanø Free Folk Festival offentliggør årets program
Fanø Free Folk festival, der løber af stabelen fra den 23. til...
Read More
0 replies on “04.07.08 – CocoRosie – Odeon, Roskilde Festival”