05.07.08 – José Gonzales – Odeon, Roskilde Festival

josegonzales-presse2008-565x377

Varm stemning – men måske for varm

Det er svært at sige, hvad der gjorde at ingenting rigtig lykkedes, for den ellers normalt meget stemningsfulde José Gonzáles. Lørdagen på Roskilde var bagende varm, hvilket også gjorde at Odeon blev fyldt med støv, fra de mange festivalgængeres efterhånden udtrådte sko. At der så oven i købet var fyldt til bristepunktet med mennesker, gjorde hverken støvskyerne mindre eller temperaturen lavere.

José Gonzalés lagde meget lavmælt ud med ‘Deadweight on velveteen’, der for så vidt blev spillet med en god portion energi og uden slinger i valsen. Lyden var bare så lav at det var umuligt at høre noget, når ikke strengene på den spanske guitar virkelig blev taget i brug. Først i sidste del af settet fandt den latinske svensker virkelig vejen til publikum, med ‘Heartbeats’. Indtil da var snakken blandt publikum mere præget af støven og varmen end selve koncerten.

Dog formåede José Gonzáles hele vejen igennem settet at holde et højt niveau, og kæmpede sig bravt igennem en af de absolut varmeste koncerter på denne Roskilde Festival. Bestingelserne var hårdere, og lydforholdene var dårlige. Denne gang kunne David aka. José altså ikke helt overvinde Goliat i form af støv, varme og dårlig lyd.

More from Martin Sahlertz
31.05.07 – The Floor Is Made Of Lava – Spot Festival 2007
Spot Festival – Torsdag: The Floor Is Made Of Lava Med en...
Read More
0 replies on “05.07.08 – José Gonzales – Odeon, Roskilde Festival”