Se hvilke sange der er blevet spillet mest på P3 og P4 de seneste 15 år

newradicals-presse-1998-565x300 

MetroXpress har sammen med KODA netop offentliggjort en liste over de 20 sange P3 og P4 har spillet mest de seneste 15 år. Havde det været jul hele året, så var Whams ”Last Christmas” uden tvivl havnet på en sikker førsteplads. Det er det som bekendt ikke, og derfor har den otte år gamle ”Vent på mig”, der er skrevet af Martin Brygmann og sunget af Peter Frödin og Jimmy Jørgensen, sneget sig ind på en flot førsteplads. Særligt Jimmy Jørgensen blev dengang overrasket over sangens store popularitet og udtaler nu: ”Jeg troede absolut ikke, at den ville blive et hit. Den manglede ligesom noget og var mere sjov end hitpotentiale.”

Den eneste overraskelse listen byder på finder man nede på 20. pladsen, hvor New Radicals’ ”You Get What You Give” holder til. New Radicals nåede kun at udgive albummet Maybe You’ve Been Brainwashed Too (1998) da frontmand Gregg Alexander efter succesen hellere ville producere for andre end at sole sig i rampelyset. Inden albummet med New Radicals havde Gregg Alexander udgivet tre albums under eget navn, og han har i øvrigt skrevet sange for Belinda Carlisle, The Bangles, Enrique Iglesias, Sophie Ellis-Bextor, Ronan Keating, Rod Stewart, Hanson og for flere af medlemmerne fra Spice Girls m.fl.

Top 20 ser ud som følger:

1: Vent på mig, Peter Frödin/Jimmy Jørgensen
2: Last Christmas, Wham
3: Right Next To The Right One, Tim Christensen
4: Hotel California, The Eagles
5: I’ll Always Love You, Whitney Houston
6: As, Stevie Wonder/George Michael
7: Dancing In The Moonlight, Toploader
8: Love Is All Around, Wet Wet Wet
9: Dansevise, Grethe og Jørgen Ingemann, Lars H.U.G.
10: Fast Love, George Michael
11: Lady Marmelade, Labelle, Christina Aguilera/Lil’ Kim/Mya/Pink
12: Let Your Fingers Do The Walking, Sort Sol
13: Kender Du Det, Søren Kragh-Jacobsen
14: Losing My Religion, R.E.M.
15: American Pie, Don McLean/Madonna
16: Wonderwall, Oasis
17: The Seed (2.0), The Roots
18: Killing Me Softly With His Song, Shirley Bassey, Fugees
19: I Will Survive, Gloria Gaynor
20: You Get What You Give, New Radicals

More from Carsten Fjølner
Babyshambles udskyder kommende album
  Egentligt havde Babyshambles planlagt, at udgive deres tredre album senere i...
Read More
0 replies on “Se hvilke sange der er blevet spillet mest på P3 og P4 de seneste 15 år”