Det er nu muligt at høre hele Wilcos kommende album

wilco-presse-2007-565x377
Selvom Wilcos kommende album først er sat til at udkomme i slutningen af juni, så kan det nu høres i sin fulde længde på bandets hjemmeside. Det er en beslutning Wilco har taget efter at albummet er lækket til internettet.

I en pressemeddelelse skriver Wilco: “Well, we made it nearly a month with copies of Wilco (the album) floating around out there before it leaked. Pretty impressive restraint in this day and age. But the inevitable happened last night. Since we know you’re curious and probably have better things to do than scour the internet for a download (though we do understand the attraction of the illicit), we’ve posted a stream of the full album…Feel free to refer to it as ‘wilco (the stream)’ if you must.”

Wilco opfordrer i øvrigt dem, der har downloadet albummet ulovligt til at donere penge til Inspiration Corporation, der er en velgørenhedsorganisation, der hjælper hjemløse og folk med en meget lav indkomst i bandets hjemby Chicago.

More from Carsten Fjølner
Skribenternes personlige top 10 for 2007
Individuelle årslister I dag har vi her på siden offentliggjort hvad diskant.dk’s...
Read More
0 replies on “Det er nu muligt at høre hele Wilcos kommende album”