02.07.09 – Trentemøller – Orange, Roskilde Festival

Pladsen foran Orange scene var proppet, publikum var overtændt (mere eller mindre kunstigt) og Trentemøller kvitterede med et over to timer langt DJ-set mere potent og vildt, end man for bare fem år siden, ville havde troet en dansk DJ kunne. Det var kun lydniveauet der oversteg indfrielsen af de store ambitioner.
Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

En ny tradition født – med et brag

Alt var stort torsdag nat, da den danske DJ og elektromusiker Trentemøller skulle forsøge, at sætte rammerne for dét, der muligvis bliver en ny Roskilde tradition – at afslutte festivalens første officielle dag med en magafest.

Pladsen foran Orange scene var proppet, publikum var overtændt (mere eller mindre kunstigt) og Trentemøller kvitterede med et over to timer langt DJ-set mere potent og vildt, end man for bare fem år siden, ville havde troet en dansk DJ kunne. Det var kun lydniveauet der oversteg indfrielsen af de store ambitioner.

Med mix af så forskellige kunstnere som The Jesus and Mary Chain, Soft Cell, The Cure og Britney Spears (for at nævne nogle få), og med gæstemusikere en masse (bl.a. andre Steen Jørgensen og Michael Simpson) fik Trentemøller Orange scene til at eksplodere. Alt sammen selvfølgelig med Trentemøllers sans for variation af beat og mix, så man konstant følte at man dansede fra et klimaks til et andet.

Efter denne mega-succes er det vist ikke et spørgsmål om hvorvidt, men om hvilken DJ, der skal overgå Trentemøllers fest næste år, når denne nye tradition skal føres videre.
[nggallery id=61]

More from Martin Pedersen
The Dolly Rocker Movement: Our Days Mind The Tyme
The Dolly Rocker Movement har alle deres lemmer godt plantet i den...
Read More
0 replies on “02.07.09 – Trentemøller – Orange, Roskilde Festival”