Esbjerg viser guldet frem

kellermensch-dk-presse2008-565x377

Når et nyt band eller en ny kunstner dukker op på stjernehimlen, er det ofte en landets to største byer, der står som afsender. Byerne ude i provinsen kan dog også levere talent, hvor Skive i en periode syntes at spytte nye bands ud i et tempo, som var svært at hamle op med. Men landets 5. største by Esbjerg er også begyndt at røre på sig, og det vil man gerne på vestkysten vise resten af verden.

I forbindelse med Esbjerg Festuge i august stiller foreningen MadeInEsbjerg en scene til rådighed for kunstnere med rødder i byen. Koncerterne finder sted i Tobakken, og foran spillestedet vil parkeringspladsen være omdannet til et lille festival-område, hvor man kan spise, høre musik og deltage i andre aktiviteter.

Navne der gæster scenen er bl.a. The Floor Is Made Of Lava, Kellermensch (billedet), Powderhog og Bumsestilen.

Du kan læse meget mere om arrangementet på www.madeinesbjerg.dk.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Titel på kommende Fu Manchu plade
Henover sommeren har amerikanske Fu Manchu været i studiet for at indspille...
Read More
0 replies on “Esbjerg viser guldet frem”