CODY har albummet klar

Foto: Christian Klintholm
Foto: Christian Klintholm

Efter at have huseret i den danske undergrund i et par år, er det danske musikkollektiv CODY endelig klar med sin fuldlængde debut, der ser dagens lys den 14. september. Albummet, der udgives af Slow Shark Records, har fået titlen Songs og har 12 medvirkende musikere – med en fast gruppe bestående af en kvinde og seks mænd; Line Felding, Casper Hegstrup, Thorleik Mortensen, David Fjelstrup, Leif Bruun, Frederik Thybo og Kasper Kaae, der er gruppens omdrejningspunkt. De elleve sange, der har fundet vej til albummet er alle skrevet af Kaae, men arrangeret i fællesskab.

Sidst CODY gjorde sig bemærket var da de gav en rost koncert på dette års Roskilde Festival, men de har også spillet kirkekoncerter i Trinitatis og Brorsons Kirke i København, samt varmet op for Bonnie ’Prince’ Billy i Århus og The National i København.

CODY stil af primært afdæmpet i stil med Bill Callahan, men der er også afstikkere til det mere støjende. Og jeg skal hilse og sige, at det efter en enkelt gennemlytning bestemt ikke er dårligt!

Skulle nogen i øvrigt undre sig over hvorfor CODY står med store bogstaver, så er det fordi det er en forkortelse for Come On Die Young.

More from Carsten Fjølner
20.11.05 – Rufus Wainwright – Det Kongelige Teater
Næsten kongelig Rufus Omgivelserne til Rufus Wainwrights tredje koncert på dansk grund...
Read More
0 replies on “CODY har albummet klar”