Thom Yorke bryder sig ikke om cd’er

radiohead-presse2008-565x350

I et nyligt interview som Radioheads frontmand Thom Yorke har givet til magasinet The Believer langer den karismatiske sanger og sangskriver ud efter cd’en. Men selvom Thom Yorke ikke bryder sig om cd-mediet, så mener han, at hvis det ikke havde været for cd’en, så havde musikindustrien i sin nuværende form for længst være død og borte.

I mean, I always hated Cd’s. Me and Stanley [Donwood, Radioheads albumcover-kunstner] always hated CDs. Just a fucking nightmare.

Thom Yorke mener, at der er en naturlig selektion igang, der gør, at cd’en er ved at forsvinde – og det er han glad for.

[I’m] happy to see the Cd format disappear. There’s a process of natural selection going on right now. The music business was waiting to die in its current form about 20 years ago. But then, hallelujah, the Cd turned up and kept it going for a bit. But basically, it was dead.

Thom Yorke har dog heller ikke nogen interesse i at downloade ‘gratis’ mp3’er.

I don’t spend my fucking life downloading free MP3s because I hate the websites. No one seems to know what they’re talking about. I’d much rather go to sites like Boomkat, where people know what they’re talking about.

I interviewet fortæller Thom Yorke også, at Radiohead i fremtiden muligvis kun vil udgive Ep’er og singler i stedet for hele albums.

More from Carsten Fjølner
Polaris Music Prize har de nominerede klar
Hvor Storbritannien har Mercury Prize, så har Canada Polaris Music Prize. Og...
Read More
0 replies on “Thom Yorke bryder sig ikke om cd’er”