Strange Ears præsenterer ny festival

kellermensch-dk-presse2008-565x377

Vi har allerede den grimmeste festival og den smukkeste festival og til september får vi så den mærkeligste festival. Danmarks Mærkeligste Festival er navnet, men umiddelbart er der ikke noget mærkeligt ved den, for det den ifølge den udsendte pressemeddelelse vil er at servere god musik og overraske positivt.

Festivalen løber af stabelen på Studenterhuset i Århus fra den 17. til den 19. september, og hver af dagene vil have et overordnet tema. Torsdagen tema vil være ’lokalt og nyt’, fredagens vil være ’storslået, hårdt og melankolsk’ og om lørdagen står den på ’dans dans dans’.

Det er det århusianske promotion-, event- og pladeselskab Strange Ears, der står bag festivalen og de har formået at holde billetprisen nede på blot 150 kroner for alle tre dage! Men der kan også købes dagsbilletter til 80 kroner.

Nedenstående bands kommer og spiller, men et endeligt program er endnu ikke offentliggjort. Musikken starter kl. 20 alle dagene.

Caspian (US)
Kellermensch (DK, billedet)
Disá (Island)
Fallulah (DK)
WeDoBand (DK)
Skilla (Sve)
Tilde Vinther (DK)
Must Go Radio (DK)
Mimas (DK)
Zvook Mescalin (DK)
Randi Gustafsson m. Band (DK)
Sky Architects (DK)
Among Relatives (DK)
Autotraxx (DK)
TBA (DK)
TBA (DK)
+ DJ´s

More from Carsten Fjølner
Tim Buckley livealbum udgives til august
Jeff Buckleys far Tim Buckley døde tilbage i 1975 af en overdosis...
Read More
0 replies on “Strange Ears præsenterer ny festival”