The Broken Family Band er opløst

thebrokenfamilyband-presse-2009-565x377

Det er måske ikke en nyhed, der appellerer ligeså bredt som gårsdagens nyhed om Oasis’ (mulige) opløsning, men ikke desto mindre er den langt mere bedrøvelig – i hvert fald for denne signatur. Det britiske americana-band The Broken Family Band har nemlig valgt at lukke butikken.

I en udsendt pressemeddelelse skriver bandet følgende:

After eight happy years The Broken Family Band has decided to give it a rest. We can’t pin it on musical differences, we’ve just decided to quit while we’re ahead. We’ve had a fantastic time being in this group together, and we’re all still friends so we haven’t ruled out doing stuff together in the future. There’s no dramatic ending, but these shows are our farewell to The Broken Family Band. We’d like to thank everyone who’s helped us out and given us so much pleasure since we started, but we’re not going to.

Helt lukket og slukket er der dog ikke endnu! For bandet spiller på End Of The Road Festival og rundt omkring i England fra den 21. til den 25. oktober. Derudover afholder de også en rigtig farvelkoncert på den pub, hvor de første gang gav koncert sammen. Hvor det er melder historien ikke noget om.

The Broken Family Bands seneste udspil, Please and Thank You, udkom tidligere i år og fik blandede anmeldelse. Sandt at sige kunne det dog heller ikke leve op til tidligere tiders bedrifter. Numre som ”St. Albans” og ”I Did a Bad Thing” fungerede dog fremragende.

For et par år siden gav The Broken Family Band en fornem koncert på Huset i Magstræde, København, hvor bandet med en tydeligt tændt – og påvirket – sanger Steven Adams i front viste hvorfor det er så ærgerligt at bandet nu er opløst.

More from Carsten Fjølner
SLUT: Salli Lunn-konkurrence
Vind et eksemplar af Salli Lunn's debutalbum Heresy and Rite.
Read More
0 replies on “The Broken Family Band er opløst”