Fear & Loathing in Åbyhøj pt. II

fearandloathinginaabyhoej2-poster-565x377

Lørdag den 7. november løber anden udgave af arrangementet Fear & Loathing in Åbyhøj af stablen i øvelokalekomplekset Monorama (Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj). På plakaten står IIIrd Alternative (eksperimental/progressiv rock), Squaresville (indie), The Manipulated Living (støj-postrock) og Arms Ablaze (melodisk hardcore), så det er ikke for sarte sjæle og i den udsendte pressemeddelelse hedder det da også, at det er for dem ”der kan se det skønne i det grimme og finder renselse i det beskidte”.

Arrangementet er non-profit og baserer sig udelukkende på frivillig arbejdskraft. Der er fri entre og øl kan købes for 5 kroner stykket. Så har alle vist råd.

More from Carsten Fjølner
Foo Fighters har hyret Butch Vig til arbejdet med næste album
Når Foo Fighters går i gang med at indspille deres syvende album,...
Read More
One reply on “Fear & Loathing in Åbyhøj pt. II”