Hør Lemmy synge “Stand By Me”

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Selvom Motörheads Lemmy stadig brager derudaf med 180.000 km/t i hans band, har manden dog stadig tid til små afstikkere. Senest har han indspillet vokal til en version af Ben E. King klassikeren “Stand By Me”, der er blevet brugt i skateboard-filmen Extremely Sorry. Aftalen kom i stand efter at filmens instruktør (der er stor Motörhead fan) spurgte Lemmy om han ikke ville låne sin vokal ud til projektet. Flink som Lemmy er, indvilligede han selvfølgelig.

Som en eksrta lille bonus er trommerne indspillet af selveste Dave Lombardo, der til hverdag slår sine folder i Slayer.

Lyt til Lemmy’s version af “Stand By Me” her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Danko Jones kommer til København
Den canadiske Trio Danko Jones udgav tidligere på året deres femte album...
Read More
One reply on “Hør Lemmy synge “Stand By Me””