Wolf Parade udgiver nyt album næste år

Foto: Shane Ward
Foto: Shane Ward

Rygtet om, at Walf Parade stod foran en opløsning bliver nu afkræftet. De canadiske indierockere har nemlig annonceret, at de udgiver et nyt album i 2010. Det kommende album har stadig ingen releasedato eller titel, men ifølge producer og trommeslager Arlen Thompsons skriverier på bandets hjemmeside, så skulle det være klar i løbet af foråret:

The record is going well. We’re just starting songwriting. We’ll be in the studio tracking at [Montreal’s] Hotel2Tango at the end of February and are trying to have the record finished by early spring.

Selvom Wolf Parade ikke har udgivet noget i år, så har bandmedlemmerne ikke slappet af af den grund. Således har Spencer Krug udgivet Dragonslayer med Sunset Rubdown og Enemy Mine med Swan Lake i år, og næste år er han klar med solo-ep’en under navnet Moonface. Den kan faktisk allerede hentes helt gratis her. Wolf Parades Dan Boeckner har udgivet Face Control med bandet Handsome Furs som han har semmen med sin kone Alexei Perry.

More from Carsten Fjølner
R.E.M. er færdige med indspilningerne til kommende album
Ifølge R.E.M.’s hjemmeside, så er bandet nu færdige med indspilningerne til efterfølgeren...
Read More
0 replies on “Wolf Parade udgiver nyt album næste år”