Sveriges mest rå og kompromisløse folkrocksanger giver sjældent show i Vega

thastrom-swe-presse2009-565x377

52-årige Sven Joachim Eriksson Thåström, eller bare Thåström for de fleste, har gennem sine 33 aktive år udgivet et utal af albums med så forskellige konstellationer som punkbandet Ebba Grön, folkrockgiganterne Imperiet, technobandet Peace, Love & Pitbulls og ikke mindst gennem en imponerende solokarriere.

På det seneste opsamlingsalbum Be-Bop-A-Lula Hela Jävle Dan tager Thåström sit publikum med tilbage på en sand tour de force af gamle klassikere og ikke tidligere udgivne numre, et sjældent interview samt en dvd med en liveoptagelse fra 2006.

Billetter kan købes på Billetlugen til kr. 260,00 + gebyr.

Written By
More from Carsten Meedom
Compos Mentis – interview
Compos Mentis har udgivet tre fuldlængde albums og har eksisteret siden 1996,...
Read More
0 replies on “Sveriges mest rå og kompromisløse folkrocksanger giver sjældent show i Vega”