Smut forbi Literaturhaus til Hungry Heart på lørdag

hungryheart-logo-2010-565x377

Det nystartede musikerkollektiv Hungry Heart har som mål at ”skabe koncerter som er både skæve og nærværende”. Om det er et mål de kan leve op til kan man få at se når seks af de tilknyttede bands giver koncert i Literaturhaus på Nørrebro på lørdag hvor Hungry Heart åbner dørene for deres første event.

Dørene åbner kl. 19, musikken starter kl. 20, fra midnat er der dj’s og det hele koster kun 70 kroner – og endda blot 50 kroner hvis man kan fremvise et studiekort.

Nedenfor kan ses beskrivelser af de seks bands, der spiller. Beskrivelserne er taget direkte ud af den udsendte pressemeddelelse.

KÄLLING
Källing er et udpræget feminint bud på ny dansk beat-folk, der både rummer det kælne og det kradse! Tidligere har bandet været kendetegnet ved sin lyse kvindevokal, men bevæger sig nu mod en mørkere, mere afdæmpet og croonende folk-sound.

TIGERMIS
Tigermis’ sange forener klaver-baserede harmonier og hjemmegjort elektronik med en vokal, der på én gang lyder underspillet og hektisk! Med stærke melodier i centrum, undersøges der med legende tekster, hvad man overhovedet kan skrive om.

CHRIS MARCHANT
Sangene er smukke og helstøbte, og tager ofte udgangspunkt i droner og enkle figurer, for så at udvikle sig melodisk og organisk. Chris Marchant trækker på en folk-tradition, med en melodramatisk klangbund og et glimt i øjet.

PETTERSON
Med skæve vinkler og et væld af musikalske ingredienser, går Petterson aldrig udenom den gode popsang – et fremragende eksempel på, at pop kan være komplekst og fuldstændig indlysende på én og samme tid.

JACOB SPEAKE
Skæv, symfonisk lofi-pop og 50’er R’n’B smelter sammen til singer/songwriter-baseret folkrock! En fællesnævner er de stærke melodier, energien, de flerstemmige korharmonier, de humørfyldte guitarsoloer og de mange skift i dynamikken undervejs.

WON’T LOVERS REVOLT NOW
Med udgangspunkt i helstøbte, melodiske sange skaber bandet deres egen personlige sound, som spænder fra et jordnært landevejspræget univers til et af mere svævende og støjende karakter.

Litteraturhaus er beliggende på Møllegade 7, 2200 Kbh. N.

More from Carsten Fjølner
Son Volt: American Central Dust
Da det nu legendariske alternative countryband Uncle Tupelo blev opløst tilbage i...
Read More
0 replies on “Smut forbi Literaturhaus til Hungry Heart på lørdag”