Stonerrock jubilæum på Studenterhuset

Foto: Freja Holger Pedersen
Foto: Freja Holger Pedersen

Det københavnske band Hjortene spiller skovhuggerrock, som er beslægtet med den amerikanske dessert-rock og stoner-rock. Bandet har de seneste fem år gjort landets spillesteder usikre, og nu er det blevet tid til at fejre de lille jubilæum.

Fredag d. 26/2 kl. 22 holder Hjortene deres 5-års jubilæumsfest på Studenterhuset i København, hvor bandet bl.a. vil spille en marathon-koncert med stort set alle numre fra bagkataloget i kronologisk rækkefølge. Da der er tale om en speciel event, vil der både være gæster på scenen samt et et storslået one-off “videoshow”. Hjortenes sponsor Jägermeister vil også sørge for at ingen ganer er tørre under koncerten.

Support er Strike Dear Mistress fra Hjørring.

Hjortene trak i skovmandsskjorten inden den igen blev hip, og har fyret tørre riffs af over hele det ganske land, på spillesteder og festivaler. Til P3 Guld i 2005 vandt Hjortene P3’s øvelokalepris, hvilket resulterede i en pladeindspilning i DRs studier med personellet fra Baby Woodrose. Siden er en plade mere kommet ud.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
A Camp udgiver EP med covernumre
Svenske A Camp der har Cardigans sangerinden Nina Persson bag mikrofonen, udgav...
Read More
0 replies on “Stonerrock jubilæum på Studenterhuset”