Stonerrock jubilæum på Studenterhuset

Foto: Freja Holger Pedersen
Foto: Freja Holger Pedersen

Det københavnske band Hjortene spiller skovhuggerrock, som er beslægtet med den amerikanske dessert-rock og stoner-rock. Bandet har de seneste fem år gjort landets spillesteder usikre, og nu er det blevet tid til at fejre de lille jubilæum.

Fredag d. 26/2 kl. 22 holder Hjortene deres 5-års jubilæumsfest på Studenterhuset i København, hvor bandet bl.a. vil spille en marathon-koncert med stort set alle numre fra bagkataloget i kronologisk rækkefølge. Da der er tale om en speciel event, vil der både være gæster på scenen samt et et storslået one-off “videoshow”. Hjortenes sponsor Jägermeister vil også sørge for at ingen ganer er tørre under koncerten.

Support er Strike Dear Mistress fra Hjørring.

Hjortene trak i skovmandsskjorten inden den igen blev hip, og har fyret tørre riffs af over hele det ganske land, på spillesteder og festivaler. Til P3 Guld i 2005 vandt Hjortene P3’s øvelokalepris, hvilket resulterede i en pladeindspilning i DRs studier med personellet fra Baby Woodrose. Siden er en plade mere kommet ud.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Copenhell fuldender programmet
Selv om vinteren stadig presser på, og det kan virke som om...
Read More
0 replies on “Stonerrock jubilæum på Studenterhuset”