Foo Fighters har hyret Butch Vig til arbejdet med næste album

foofighters-presse2008-565x377

Når Foo Fighters går i gang med at indspille deres syvende album, så bliver det angiveligt med Butch Vig bag knapperne. Hvornår indspilningerne går i gang vides ikke, men ifølge Dave Grohl, så er han og trommeslager Taylor Hawkins begyndt at indspille demoer. Selve indspilningerne håber Grohl på kan komme til at foregå på analogt udstyr i hans egen garage og det skulle der gerne komme bandets mest rockede album ud af.

Butch Vig er især kendt for sit arbejde på Nirvanas Nevermind, men har også produceret for bands som Sonic Youth, Smashing Pumpkins, Helmet, AFI og Green Day. Og så har han siddet bag trommerne på fire Garbage-albums.

More from Carsten Fjølner
Nyt dansk musikmagasin på gaden i dag
Danmark har i dag fået et nyt musikmagasin, der vil fokusere på...
Read More
0 replies on “Foo Fighters har hyret Butch Vig til arbejdet med næste album”