Programmet til Fanø Free Folk Festival er nu på plads

Den nystartede Fanø Free Folk Festival, der finder sted 23-25. juli i Sønderho, har netop offentliggjort det komplette program med tilføjelser af norske Milenasong (billedet), engelske Woodpecker Wooliams og amerikanske Jeff Gburek m.fl. I alt er der blevet hyret 22 musikere, der har det til fælles, at de huserer på den alternative folk-scene.

Bag Fanø Free Folk Festival står Musiktidsskriftet Geiger og prisen for at deltage alle tre dage er blot 380 kroner. Udover selve musikken byder festivalen også på forskellige workshops, udflugter og jams, ligesom man kan opleve et DJ-sæt med den danske duo ∑X ثنائي السلطة, der pt. indspiller nyt materiale på Fanø.

De 22 navne, der spiller er:

Islaja (FI)
Pantaleimon (UK)
Woodpecker Wooliams (UK)
Milenasong (NO, billedet)
Jeff Gburek (US)
Sarah Hepburn (US)
HATI (PL)
Mattia Coletti (IT)
Comaneci (IT)
Silencio (BE)
Flowers of Yes!
Elektronavn
Kloster
Red Shifter
Own Road
Per Hoier
Moongazing Hare
So Like Dorian
Continental Freak Bats
Det yderste hav
∑X ثنائي السلطة (DJ-set)

Læs mere om hver enkelt kunstner her.

0 replies on “Programmet til Fanø Free Folk Festival er nu på plads”