Hør BRMC’s Ewan MacColl’s-cover

Foto: Tessa Angus

For at fejre Dr. Martens halvtreds års jubilæum har de spurgt ti artister om at indspille deres version af en klassiker som de synes repræsenterer ånden i de folk, der går med den famøse støvle. Ti forskellige instruktører er derefter blevet bedt om at lave musikvideoer til sangene.

Black Rebel Motorcycle Club har valgt at lave et cover af Ewan MacCall’s (1915-1989) ”Dirty Old Town”, der i dag bliver forbundet med Dublin, men som egentligt var ment som en beskrivelse af den industrielle by.

Videoen til ”Dirty Old Town” kan ses herunder. Man kan se de øvrige videoer på Dr. Martens hjemmeside, hvor der foreløbigt ligger videoer til Noisettes, The Duke Spirit, DãM-FunK, The Cinematic Orchestra og Buraka Som Sistema, der har lavet versioner af numre, der oprindeligt blev indspillet af Buzzcocks, Sham 69, The Human League, Neneh Cherry og Jeff Buckley. Senere kommer der sange fra N.A.S.A., Michael Davis of MC5 & D.O.A., VERBAL + YOON og The Raveonettes. The Reveonettes fortolker The Stone Roses’ ”I Wanna Be Adored”.

More from Carsten Fjølner
03.07.08 – Choir Of Young Believers – Pavilion Jr, Roskilde Festival
Det var det danske indie-håb Choir of Young Believers, der havde fået...
Read More
0 replies on “Hør BRMC’s Ewan MacColl’s-cover”