Velgørenhedsalbum med Vampire Weekend, LCD Soundsystem, The National m.fl.

Foto: Lars Asmussen

Efter det massive olieudslip nær den amerikanske kyst tilbage i april måned har velgørenhedsorganisationen Global Green USA lavet en kompilation, hvor overskuddet skal gå til at reetablere de olieramte områder.

Kompilationen har fået titlen Gasoline Rainbows og indeholder sange fra Vampire Weekend, Phoenix, LCD Soundsystem, Silversun Pickups, The Black Keys, The National, Passion Pit, Surfer Blood, Black Rebel Motorcyle Club og Damien Rice.

Gasoline Rainbows bliver udgivet på iTunes den 30. november.

More from Carsten Fjølner
At The Drive-In på vej til en gendannelse?
Medlemmerne fra At The Drive-In har angiveligt begravet stridsøksen, og ifølge Cedric...
Read More
0 replies on “Velgørenhedsalbum med Vampire Weekend, LCD Soundsystem, The National m.fl.”