Guillemots udgiver nyt album d. 18. april

Den 18. april udgiver britiske Guillemots deres tredje studiealbum – og det første siden 2008s Red. At publikum ikke har glemt bandet i den tid, der er er gået, blev vist ved at deres koncert i baren Old Shoreditch Station i januar måned blev udsolgt i løbet af blot fire minutter.

Det nye album har fået titlen Walk the River og er produceret af David Kosten (Bat for Lashes, Everything Everything) i bjergene i Nordwales.

Om sangene udtaler frontmand Fyfe Dangerfield:

The songs had to sound as if they were being heard through the night sky, sleepwalking their way onto tape. But they also needed to survive on a piano or acoustic guitar, and still grip you, still have a rawness and directness that would move you without relying on the arrangements. So it was all about trying to attain this wonky balance of sharpness and blurriness. We wanted to make a record that would completely surround you as you listened to it, fill you with warmth.

“The Basket” er første single fra albummet, og nummeret vil kunne købes som download fra den 13. marts.

Tracklisten til Walk the River:

1. Walk The River
2. Vermillion
3. I Don’t Feel Amazing Now
4. Ice Room
5. Tigers
6. Inside
7. I Must Be A Lover
8. Slow Train
9. Sometimes I Remember Wrong
10. The Basket
11. Dancing In The Devil’s Shoes
12. Yesterday Is Dead

More from Carsten Fjølner
0 replies on “Guillemots udgiver nyt album d. 18. april”