The Felice Brothers udgiver nyt i maj

Den 10. maj udgiver The Felice Brothers deres fjerde album, Celebration, Florida på pladeselskabet Fat Possum. Bandet er pt på en længere tour rundt i USA og vil senere også spille i Australien og på New Zealand.

Celebration, Florida er indspillet i et gymnasium og teater i New York, hvor bandet prøvede en masse forskellige lyde og instrumenter af for at få et større lydende album. På bandets hjemmeside står der bl.a.

It’s inspired, imaginative, heady, menacing, passionate, and rollicking. Most importantly, it’s as steadfastly authentic as ever, expanding upon the dark, woozy undercurrent of ramshackle barroom blues, vaudevillian atmospherics, and surreal storytelling of their previous albums.

Tracklisten til Celebration, Florida:

Fire at the Pageant
Container Ship
Honda Civic
Oliver Stone
Ponzi
Back in the Dancehalls
Dallas
Cus’s Catskill Gym
Refrain
Best I Ever Had
River Jordan

More from Carsten Fjølner
Martha Wainwright: Martha Wainwright
Endnu en Wainwright Martha Wainwright er datter af Loudon Wainwright III og...
Read More
0 replies on “The Felice Brothers udgiver nyt i maj”