Hør Phosphorescent spille et Leonard Cohen-cover

På Leonard Cohens debutalbum, Songs of Leonard Cohen, er der et fremragende nummer kaldet “Hey, That’s No Way To Say Goodbye”. Det nummer har Matthew Houck, der har udgivet en fem fine albums under navnet Phosphorescent, lavet en behagelig version af, som kan høres her:

Det er langt fra første gang Phosphorescent laver covers af andre folks numre. Det ene af hans fuldlængdealbum er faktisk fyldt med Willie Nelson-covers og herunder kan høres hans version af Lucinda Williams’ ”Big Red Sun Blues”. En version, der slår originalen:

More from Carsten Fjølner
First Aid Kit: The Big Black And The Blue
Forventningerne har været store til First Aid Kits første fuldlængde album. Desværre...
Read More
0 replies on “Hør Phosphorescent spille et Leonard Cohen-cover”