Lars Skinnebach og Goodiepal debatterer musik og digtning

Digteren Lars Skinnebach og den elektroniske musiker goodiepal mødes på Hovedbiblioteket i København torsdag den 16. juni kl. 16:30 til 18:00 til en snak om kunst, utopier i musik, ritualer og rituel digtning.

Lars Skinnebach er født i 1973, er uddannet fra Forfatterskolen og har udgivet en lang række digtsamlinger, hvoraf den første, Det mindste paradis, blev udgivet på Gyldendal i år 2000.

Goodiepal er en ildsjæl indenfor elektronisk musik og har en række bemærkelsesværdige udgivelser på bagen. Mest kendt er han nok for sin krig mod Det Jyske Musikkonservatorium, der fyrede ham i 2008. I krigen har Goodiepal taget Det Jyske Musikkonservatoriums maskine Eventide H8000FW som gidsel – og muligvis solgt videre for et store beløb.

Der er fri entre til arrangementet på Hovedbiblioteket.

More from Carsten Fjølner
Pro-Pain: 20 Years of Hardcore
Med 4 nye numre, 4 genindspilninger, 1 covernummer og 14 livenumre fejrer...
Read More
0 replies on “Lars Skinnebach og Goodiepal debatterer musik og digtning”