William Fitzsimmons kommer til Danmark


Den 22. november får Loppen besøg af den amerikanske musiker William Fitzsimmons. Fitzsimmons har kun gæstet Danmark en gang tidligere, og det skete i Huset i Magstræde i 2009, hvor han spillede en udsolgt koncert.

William Fitzsimmons, der udgav albummet Gold in the Shadow tidligere i år, er ofte blevet sammenlignet med bl.a. Iron & Wine og Sufjan Stevens, hvor især sidstnævntes mere afdæmpede numre ligger lige for.

Fitzsimmons er uddannet terapeut og på sine hidtil fire albums, har han brugt musikken terapeutisk. The Sparrow and the Crow (2008) handlede om hans forliste ægteskab. Ulykkelig kærlighed er som bekendt enhver singersongwriters bedste ven, og netop det album står også som Fitzsimmons hidtil bedste.

Billetter til koncerten – hvor Fitzsimmons har taget sit band med – kan købes via Billetlugen.

More from Carsten Fjølner
Slow Shark udgiver 4fod
Med udgivelser af blandt andre CODY, Homesick Hank og Munck//Johnson kan man...
Read More
0 replies on “William Fitzsimmons kommer til Danmark”