Lyt til nyt med First Aid Kit

Foto: Josefin Klavus

Den svenske teenage-sensation First Aid Kit – hvor den ene ikke længere kan kalde sig teenager – bestående af Johanna og Klara Söderberg, er på vej med deres andet fuldlængdealbum. Albummet har fået titlen The Lion’s Roar og er foreløbigt sat til at udkomme i januar 2012. Det følger op på 2010s The Big Black & The Blue, der igen fulgte op på ep’en Drunken Trees (2008), der bragte en del hype med sig.

At First Aid Kit efterhånden er ved at have etableret sig i folk-genren, kan ses ved at det nye album gæstes af folk som Connor Oberst fra Bright Eyes og The Felice Brothers.

Nedenfor kan høres titelsangen fra The Lion’s Roar. Vil man have mere, så kan man se eller lytte til et 43 minutters interview/koncert med de to svenske piger her, hvor de bl.a. spiller nummeret ”Emmylou”, der er en hyldest til en af de største country-sangerinder verden har set, Emmylou Harris. Netop det nummer er også indlejret herunder, men hele udsendelsen er værd at høre.

More from Carsten Fjølner
Peter Sommer: Til kragerne EP
Ny EP indeholder noget af det hidtil bedste fra Peter Sommer Til...
Read More
0 replies on “Lyt til nyt med First Aid Kit”