Lyt til endnu et nummer fra Sky Architects kommende album


På lørdag udgiver det danske band Sky Architects albummet The Promise of Tomorrow, der følger op på sidste års ep The Reflection. I den anledning streamer vi her på diskant.dk et nyt nummer fra albummet hver dag op til udgivelsen – en streaming, der kun vil være tilgængelig i 24 timer. Hvert nummer vil blive ledsaget af en kort beskrivelse fra bandets side, der fortæller lidt om nummerets tilblivelse, tanken bag nummeret eller noget helt tredje.

Det tredje nummer vi kan præsentere for jer er ”The Procession of Hearts”, der ligger som tiende og sidste skæring på albummet. Om det nummer skriver bandet:

Mere typisk os. Det har mange af de sider vi godt kan lide – det poppede, det melankolske, det storslåede og det tunge/hårde. En blanding af et nummer skrevet hjemmefra af Thomas, og så en hel del jam indover, som jo er vores typiske tilgang. Desuden albumlukkeren.

More from Carsten Fjølner
The Hold Steadys keyboardspiller er klar med mere solomateriale
Udover at sidde bag keyboardet i The Hold Steady, så udgiver Franz...
Read More
0 replies on “Lyt til endnu et nummer fra Sky Architects kommende album”