Ghost til Amager Bio

Ghost på Roskilde Festival 2011 (foto: Claus Michaelsen)
Ghost på Roskilde Festival 2011 (foto: Claus Michaelsen)

Da det svenske okkulte band Ghost i 2010 udgav deres debut Opus Eponymous, skabte det en del omtale rundt omkring i verden. Bandet der altid optræder maskerede og hvis identiteter er hemmelige, fik omgående prominente fans som f.eks. Phil Anselmo (Down, ex-Pantera) og James Hetfield (Metallica), og efterfølgende har Ghost spillet henholdsvis Europa og USA tyndt adskillige gange. I 2011 ramte bandet så for første gang Danmark, da de gav en midnatsmesse på Roskilde Festivalen.

Nu er frontfigur Papa Emeritius II (jeps, det kalder forsangeren sig!) og hans band af “nameless ghouls” snart klar med opfølgeren til debuten, som får titlen Infestissumam. Pladen udkommer i løbet af foråret, og tirsdag d. 26. marts rammer Ghost atter Danmark, når de giver koncert i Amager Bio.

Billetsalget starter onsdag d. 30. marts, via Billetnet.

 

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Stream det nye Amorphis album
Det finske metalband Amorphis ugav i 2007 deres 8. album Silent Waters....
Read More
0 replies on “Ghost til Amager Bio”