WiMP opgraderer lydkvaliteten

wimp-lydkvalitet-logo-2013-565x377

I dagens samfund sker der et skift fra at ’eje’ til at have ’adgang til’. Det er film- og musikstreamingtjenester vel nok et af de bedste eksempler på, og nu har en af de største aktører på musikområdet opgraderet deres lydkvalitet – der netop er et af ankepunkterne for virkelige feinschmeckere.

I WiMP har de højnet kvaliteten på den måde, at standardkvaliteten er blevet opgraderet fra AAC+ 64 til AAC+ 96 og den høje kvalitet fra AAC 256 til AAC 320 (Der kan læses meget mere om kvaliteterne her). Det vil altså sige, at alle vil få glæde af den bedre lyd. Om årsagen til opgraderingen fortæller Thor Martin Jensen, talsmand for WiMP:

Lydkvaliteten er helt essentiel for en god musikoplevelse. Vi har arbejdet sammen med et af skandinaviens førende lydstudier for at teste og finde frem til et format, der fungerer på alle enheder. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere en eksklusiv lydoplevelse, der spiller optimalt både på brugernes store højtalere og billige høretelefoner.

Under Norges største musikkonference by:Larm i denne uge vil WiMP demonstrere den nye lyd samt medvirke i en paneldiskussion med titlen ”From studio to stream”. I debatten deltager også tekniker Chris Sansom fra Propeller Mastering, der har arbejdet sammen med WiMP i arbejdet med den forbedrede lyd.

 

More from Carsten Fjølner
Jason Isbell: Southeastern
Jason Isbell har momentvist vist sig som en af dette årtusinds bedste...
Read More
0 replies on “WiMP opgraderer lydkvaliteten”