Georgia Anne Muldrow & Dudley Perkins spiller i Pumpehuset i maj

GeorgiaAnneMuldrowandDudleyPerkins-Presse2014-565x377

Georgia Anne Muldrow med afro, karakteristiske øreringe og afrikansk inspireret påklædning, virker ikke som om hun er fra vores tid. På den ene side lyder hendes musik som om, hun har rødder fra funk-tiden i 60’erne, med sin soulede, groovy og psykedeliske lyd. På den anden side lyder hun, som om hun er fra en tid, der ikke har eksisteret endnu på grund hendes eksperimenterende univers, hvor der ikke er regler for hverken instrumentering eller sangskrivning. Det er dejligt forfriskende i en tid, hvor popmusikkens klassiske opskrifter, tilsat soul, hiphop og dance genren, dominerer.

Med kendetegn som en karakteristisk stor stemme, brug af samples og en nyfortolket soul kan Georgia Anne Muldrow bedst betegnes som Erykah Badu’s funky lillesøster. Hun er undergrund og bryder barriere for soul og hiphop. Musikaliteten kommer ikke fra fremmede, da begge Georgia Anne’s forældre er musikere, og hun opvoksede i Californien omringet af al slags musik, der nok er grunden til at hendes tilgang til musik er så varieret, frisk og unik.

Udover sin egen musik har sangerinden produceret for mange rappere og soulsangere som fx Erykah Badu og undergrund sanger/rapper Dudley Perkins aka kunsternavnet Declaime, som er hendes mand. De har begge været i bås hos pladeselskabet Stones Throw Records, og har haft et kontinuerligt musikalsk samarbejde, som har været grobund for grundlæggelsen af deres uafhængige pladeselskab SomeOthaShip Connect. Vær med til at skyde foråret igang for alvor onsdag d. 14. maj i Pumpehuset, når den LA-baserede soul og hiphop-duo og ægtepar gæster Danmark – der desuden har inviteret danske producer Kriswontwo til at producere Georgia Anne Muldrow’s kommende EP i 2014.

Billetter kan købes via Billetlugens hjemmeside til 120 kroner stykket.

More from Elianna Morningstar
18.05.18 – OSHUN – Ideal Bar
Fredagaften blev Københavnerne vidner til søsterskabet - en social, etisk og musikal...
Read More
0 replies on “Georgia Anne Muldrow & Dudley Perkins spiller i Pumpehuset i maj”