03.07.14 – Bombus – Pavilion, Roskilde Festival

Et minus ved bandets musik er dog at sangene kan forekomme noget ensformige, men det lægger man bestemt mindre mærke til når man oplever dem live med virkelig meget energi og rockattitude.
Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Testosteronrock

Svenske Bombus gav torsdag aften en potent og testosteronfyldt koncert på Pavilion. Der var marchmusik, synkronheadbanging og råbemandekor og den blanding fungerede faktisk.
Bandet lavede deres egen lydprøve lige før koncerten, blot for at gå ud og komme ind igen ti minutter efter til tonerne af marchmusik. Dog lyder bandets egen musik meget mere af klassisk, maskulin rock ’n’ roll a la Motörhead. Attituden var også stærkt præget af en fandenivoldskhed koncerten i gennem med forsangeren (den ene af to) oppe på forstærkeren og masser af headbanging og løben rundt. Billige rocktricks, men det fungerede og virkede passende til musikken.

Bombus udviste en stor spilleglæde og fik da også lige rost Roskilde som værende ”Best festival in Scandinavia!” inden de spillede den fede ørerhænger ”Apparatus”. Herefter fulgte en trommesolo og mere rocklir fra bandet, som også meddelte at de faktisk ikke var vant til at spille en hel time, så de ville lige trække tiden lidt med forskellige påfund, hvilket trak en smule ned i stemningen, men dog ikke på katastrofal vis. Et minus ved bandets musik er dog at sangene kan forekomme noget ensformige, men det lægger man bestemt mindre mærke til når man oplever dem live med virkelig meget energi og rockattitude. En god headbangerfest i det lille Pavilion-telt.
[nggallery id=207]

Written By
More from BellBruun
06.07.14 – Carcass – Arena, Roskilde Festival
Setlisten var en fin blanding af deres bagkatalog, bl.a. med sange fra...
Read More
0 replies on “03.07.14 – Bombus – Pavilion, Roskilde Festival”