Trivium, Bombus, Shinedown til Copenhell

Ifølge folkene bag Copenhell er årets billetsalg det stærkeste i festivalens historie, og det er jo nok legender som Black Sabbath, Alice Cooper, Megadeth og Scorpions, som festivalen kan takke for det øgede salg. Men festivalen kan heldigvis også byde på en række mindre spændende navne og i dag offentliggøres en række af den slags.

Amerikanske Trivium (billedet) med Matt Heafy i front plejer at være garanter for et heftigt show, og landsmændende i Shinedown og Devil You Know bliver uden tvivl også et trækplaster på festivalen. Fra Sverige kommer heavyrockerne Bombus, mens engelske Black Peaks og danske Defecto også tager et smut forbi festivalen til sommer.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Bad Afro Records – interview
Bad Afro Records fylder 10 år, og fejringen starter allerede her i...
Read More
0 replies on “Trivium, Bombus, Shinedown til Copenhell”