Roskilde Festival offentliggør plakaten

Foto: Linda Akerberg
Når Roskilde Festival en gang om året offentliggør årets program, sidder der helt sikkert en hel masse Roskilde-gængere klar ved computerne rundt omkring i landet...og resten af verden.

Når Roskilde Festival en gang om året offentliggør årets program, sidder der helt sikkert en hel masse Roskilde-gængere klar ved computerne rundt omkring i landet…og resten af verden. For når plakaten offentliggøres, bliver der nemlig også tilføjet en hel masse ekstra kunstnere til programmet. I år hele 105 nye navne, som også er blevet fordelt på de forskellige dage.

Og det største navn, der springer i øjnene er nok også festivalens største navn overhovedet. Neil Young spiller sammen med sit band Promise of the Real på orange scene, hvor de melder sig klar til en marathon-koncert. Derudover er også internationale kunstnere som Danko Jones (billedet), Gojira, Slayer, Mutoid Man, Biffy Clyro og Uncle Acid & the Dead Beats tilføjet programmet, mens danske navne som Rising, Liss, Halshug og The Entrepeneurs også vil være at finde på Dyrskuepladsen til sommer.

Tidligere er kunstnere som Ghost, LCD Soundsystem, New Order, Kvelertak, Cattle Decapitation, Mø, Sleep, At the Drive-in, Macklemore, PJ Harvey m.fl blevet offentliggjort.

Dermed er 179 kunstnere klar til Roskilde Festival 2016, men festivalen meddeler at der stadigvæk vil blive offentliggjort en lille håndfuld kunstnere inden portene åbnes til sommer.

Roskilde Festival ligger i år fra lørdag d. 25. juni til og med lørdag 2. juli inlkusiv warm up perioden. En partout-billet til festivalen koster 1995kr (eksklusiv gebyr), og kan købes Roskilde-festival.dk!

RoskildeFestival-2016-plakat

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ryan Adams går metal
Arbejdsnarkomanen Ryan Adams har det med at spytte plader ud i en...
Read More
0 replies on “Roskilde Festival offentliggør plakaten”