02.07.2016 – Dizzy Mizz Lizzy – Orange Scene, Roskilde Festival

Seneste single "I Would if I Could but I Can´t" lukkede koncerten, der led lidt under at være så kort. Flere udtrykte frustration, da trioen forlod den store hovedscene efter blot små 70 minutter og det er da også ærgerligt, for de havde publikum i deres hule hånd, mens showet stod på.

God, men alt for kort koncert fra DK´s favoritter

Dizzy åbnede med to numre fra den nye og glimrende plade Forward in Reverse og det blev starskuddet til en god, men forbløffende kort koncert på Orange scene i noget nær den bedste spilletid på festivalen.

Sølle 55 min. gav de os plus lidt ekstranumre, hvilket er mærkeligt med tanke på de sidste par gange, de har gæstet festivalen. Her var der væsentligt længere spilletid, så mystisk var det og flere omkring kiggede da også undrende på uret, da de forlod scenen efter så kort tid.

At de så oveni brugte en alt for stor del af tiden på at lave tomgangs-singalong, gør det bestemt ikke bedre. Lyden var ellers rigtig god og de tre herrer virkede til at være i topform og både tændte og tighte.

Tim Christensen proklamerede at de havde pakket posen med både nyt og gammelt og det blev da også som lovet en blandet affære, dog med hovedvægt på debutpladen. Det var da også, da der blevet spillet fra den at koncerten for alvor lettede og her de fik de største bifald. “Barbedwired Baby´s Dream”, “Glory”, “Love Is A Losers Game”, “67 Seas in Your Eyes”, “Waterline” og ekstranummeret “Silverflame”- der i dagens anledning blev rundet af riff og omkvæd fra Whitesnake´s klassiker “Aint No Love in the Heart of the City” – er da også fremragende numre, som snildt tåler genhør mange gange.

Seneste single “I Would if I Could but I Can´t” lukkede koncerten, der led lidt under at være så kort. Flere udtrykte frustration, da trioen forlod den store hovedscene efter blot små 70 minutter og det er da også ærgerligt, for de havde publikum i deres hule hånd, mens showet stod på.

Karakter 6

Karakter

6
More from Thomas Steen Jensen
04.07.19 – Speaker Bite Me – Avalon, Roskilde Festival
Forventningens glæde blev indfriet da danmarks bedste alternative rockband indtog Avalonscenen ved...
Read More
0 replies on “02.07.2016 – Dizzy Mizz Lizzy – Orange Scene, Roskilde Festival”