Copenhell fuldender programmet

Selv om vinteren stadig presser på, og det kan virke som om der er lang tid til sommerens Copenhell, vælger festivalen allerede nu at offentliggøre de sidste navne på programmet. Med solide navne som de amerikanske thrashkonger Slayer, sludge-metal bandet Baroness, britiske Architects og mathmetal mestrene i The Dillinger Escape Plan har Copenhell virkelig oppet programmet en ekstra tand.

Slayer udgav i 2015 deres seneste album Repentless, som bestemt retfærdiggør at de eksisterer efter mere end 35 år. Og når Araya, King og Co. indtager Refshaleøen til sommer, kan man være sikker på at deres thrash-klassikere vil får publikum helt op at koge.

Sidstnævnte The Dillinger Escape Plan har proklameret at de stopper, når deres tour-cyklus for det seneste album Dissociation er afsluttet, og bandet har netop  spillet i Århus, Odense og København i forbindelse med den tour. Om sommerens koncert på Copenhell så bliver deres sidste i Danmark, eller om de kommer tilbage senere, når deres tour fortsætter, vil tiden vise.

Ud over ovennævnte bands har Copenhell også tilføjet Alter Bridge, Powerwolf, Hatesphere, Black Star Riders, Psychotic Waltz, Nothing More, Batushka, Memoriam, Huldre, The Raven Age, Ghost Iris, Slægt og Seven Thorns.

Copenhell finder sted d. 22.-24 juni, og allerede nu kan du se spilleplanen i Copenhell-app’en.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Satyricon barsler med coveralbum
Det norske black metal band Satyricon har ifølge trommeslager Frost planer om...
Read More
0 replies on “Copenhell fuldender programmet”