Pallbearer gæster Pumpehuset i påsken

Pallbearer på Roskilde Festival 2015 (foto: Claus Wrang Michaelsen)

Det amerikanske doomband Pallbearer besøger Pumpehuset påskelørdag d. 15/4 med det spritnye album Heartless i bagagen.  Det er Arkansas-bandets tredje album efter de to velmodtagne og kritikerroste album Sorrow And Extinction fra 2012 og Foundations Of Burden fra 2014. De to langspillere smed to relativt store semihits hos metalsegmentet, henholdvis ”Foreigner” fra førstnævnte og ”World´s Apart” fra sidstnævnte

Kvartetten har været ret arbejdsomme i livesammenhæng, hvilket har afstedkommet en støt stigende  popularitetskurve over tid. Således er de denne gang avanceret ikke bare til et større venue, men også som headlinere i Pumpehuset.  Sidst de spillede i hovedstaden var på Loppen i 2014, som support for den mægtige amerikanertrio Yob til en velbesøgt koncert i den tunge doom-metals tegn. En koncert hvor Pallbearer med garanti fik flere nye fans.

I 2015 gæstede bandet endvidere Roskilde Festivalen og gav en både tung og velspillet koncert på Pavilion-scenen, så det bliver med forventning at Pumpehuset og fans af de doom-indsvøbte toner, tager imod bandets nye materiale, såvel som gamle kendinge i hvad der kan blive påskens mest imødesete tyngdebrag.

Supporten varetages af den eksperimenterende tromme/synth duo Pinkish Black

More from Thomas Steen Jensen
13.04.15 – Steven Wilson – Amager Bio
I går var som sædvane også fantastisk. En koncert med Wilson er...
Read More
0 replies on “Pallbearer gæster Pumpehuset i påsken”