Ny single fra Cancer Bats

Foto: Claus Michaelsen

Det canadiske hardcore band Cancer Bats udgiver d. 15. april deres 7. studiealbum Psychic Jailbreak, og lige før lukketid smider bandet en 3. single på gaden. Der er tale om nummeret “Preassure Mind”, som efterfølger de to foregående singler “Lonely Bong” og pladens titelnummer. På nummeret er det stadig muligt at høre ex-guitarist Scott Middleton der sidste år forlod Cancer Bats efter indspilningerne af Psychic Jailbreak.

Bandet har endnu ikke fundet nogen afløser for Middleton, men indtil videre er Fever 333 guitarist Stephen Harrison trådt ind som tour guitarist.

Hør “Preassure Mind” her.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Kaiser Chiefs: Employment
Catchy tunes med masser af energi På “Employment” smider britiske Kaiser Chiefs...
Read More
0 replies on “Ny single fra Cancer Bats”