Swan Lee vender tilbage

Foto: Det Okay

Den danske Trio Swan Lee bestående af medlemmerne sangerinde Pernille Rosendahl, tromeeslager Emil Jørgensen guitarist Jonas Struck besluttede i 2005 at kaste at kaste håndklædet i ringen efter at have udgivet to albums. Dengang måtte bandet erkende at: “arbejdspresset var blevet alt for stort, og det gik ud over vores venskab og kreativiteten i bandet”

Men nu vender Swan Lee tilbage og bandet skriver at de de seneste to år har nærmet sig hinanden musikalsk og at: “Legen er blevet sjov. Og inspirerende. Vi har opdaget at den gamle telepati og den kreative nysgerrighed er intakt. Vi har været i øvelokalet og er netop nu i gang med at udvikle og forfine både sangskrivning og udtryk”.

Swan Lee annoncerer derfor at der både er et nyt album på vej og også en tour i 2023.

Nu skriver vi 2022. I de sidste to år har vi forsigtigt nærmet os hinanden igen musikalsk. Legen er blevet sjov. Og inspirerende. Vi har opdaget at den gamle telepati og den kreative nysgerrighed er intakt. Vi har været i øvelokalet og er netop nu i gang med at udvikle og forfine både sangskrivning og udtryk.

Materialet emmer af det oprindelige Swan Lee-‘dna’, men bærer også præg af, at vi er tre forskellige mennesker, der har udviklet os siden, vi splittede op. Nu er der kommet så mange flyveklare sange ud af samarbejdet, at vi har besluttet, at det giver kunstnerisk og personlig mening at udgive Swan Lee’s tredje album og tage på turné sammen igen.

Vi forventer snart at kunne sige mere om en udgivelsesdato, men sikkert er det at vi drager på koncertturne i foråret 2023. Følg med på denne side for løbende info.
Vi glæder os helt vildt meget til at spille de nye sange for jer, og til forhåbentligt at se jer ude på landets spillesteder❤️

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Denimzine lukker og slukker
Svenske Denimzine har gennem de sidste 11 år været et af svenskernes...
Read More
0 replies on “Swan Lee vender tilbage”