01.07.22 – Jada – Orange, Roskilde Festival

Foto: Claus Wrang Michaelsen

Kære Jada,

Tak! Tak fordi du er så fucking sej! Tak for den fantastiske oplevelse, du gav Roskilde Festival. Men mest af alt tak, fordi du er dig. Du indtog Orange scene med charme, selvtillid og lækkert orange hår. Du havde fra start til slut varme og nærvær, som du gladeligt delte med alle tilstede i nattetimerne.

Fra de første toner af ”Blow” lød, stod det klart, at vi i publikum havde en speciel oplevelse i vente. Et hav af orange vifter bød dig velkommen, mens du, dine dansere og korsangere kom ind på scenen og startede et show i bedste Beyoncé stil. Danmark har fået sin helt egen Queen J!

Alle ved, at du har måttet vente i tre lange år for at kunne give os den her oplevelse. Det var ventetiden værd og mere til. Hvis du fældede en tåre undervejs, kan jeg garantere dig for, at der var andre, der gjorde ud af glæde og forløsning over endeligt at være tilbage på festivalen og over at se dig.

Foto: Claus Wrang Michaelsen

Vi dansede, sang og festede med dig, når du spillede dine hits. Det kan godt være, at du synger om at være ”Lonely” på fremragende vis, men vi var med dig hele vejen. At mestre Orange scene er ikke let, men du gjorde det med suveræn stil og engagerede publikum. Bedst af alt var du ikke bange for at hvile i de stille øjeblikke og finde en ro på scenen. Der var magi i luften, da du satte dig ned med dine venner og sang ”Not Alone” med styrke og overbevisning. Du rørte på alle måde dit publikum, da du bevægede dig rundt foran pits og sang til folk. Det er ikke noget under, at publikum forsøgte at holde på dig, da du crowdsurfede tilbage til scenen under ”Keep Cool”, som absolut var den sang, de fleste nynnede efter koncerten.

Du er en stjerne, der forstår at give folk en festivaloplevelse, de aldrig vil glemme.  Det gør man ved at give folk noget ekstra, og det var ovenud lækkert, at du havde gæster med – tak til Coco O. for sin formidable stemme, tak til Noah Carter og Debbie Sings, og tak for aftenens overraskelse; Mø, der fik plænen til at eksplodere.

Foto: Claus Wrang Michaelsen

Og endeligt så vil vi gerne være pinlige sammen med dig for evigt – vi synger gerne vers og omkvæd til ”Nudes” solo og får kuldegysninger over stemningen, men allerhelst synger vi med dig til hver en tid og hvor som helst!

xoxo

Karakter 10

Karakter

10
More from Camilla Jørgensen
01.07.17 – Halsey – Arena, Roskilde Festival
Bas og bounce på Arena Første række var spækket til bristepunktet med...
Read More
0 replies on “01.07.22 – Jada – Orange, Roskilde Festival”