Copenhell booker Guns N Roses

Efter at programmet på sidste års Copenhell var enhver metalbookers vådeste drøm med navne som Kiss, Iron Maiden og Metallica, var det svært at se, hvad festivalen kunne hive op af hatten til dette års festival. Bevares, der er navne som Pantera, Slipknot og Def Leppard på plakaten, men der manglede ligesom et virkeligt stort legendarisk navn.

Det råder Copenhell nu bod på og offentliggør ingen ringere end Guns N Roses. Næste år drager bandet ud på en stor verdensturné, som altså bringer dem til Danmark til sommer.

Efter mange års bad vibes fik vi en genforening i 2016, hvor Slash, Duff og Dizzy Reed sluttede sig til Axl Roses inkarnation af Guns N Roses.

.Bands offentliggjort til COPENHELL 2023 indtil videre:
GUNS N’ ROSES – DEF LEPPARD – MÖTLEY CRÜE – SLIPKNOT – PANTERA – GOJIRA – GHOST – PARKWAY DRIVE – ARCHITECTS – MESHUGGAH – BILLY GIBBONS FEATURING MATT SORUM & AUSTIN HANKS – ELECTRIC CALLBOY – HALESTORM – CLUTCH – LIFE OF AGONY – TESTAMENT – FEVER 333 – KELLERMENSCH – ZEAL & ARDOR – SICK OF IT ALL – FISHBONE – SAMAEL – ANGUS MCSIX – NAPALM DEATH – HARMS WAY – CABAL – SATURNUS – NESTOR – THE GHOST INSIDE – SPIRITBOX – SLEEP TOKEN – BLACKBRAID – MØL – TOUCHÉ AMORÉ – EMPLOYED TO SERVE – ABORTED – ANGRA – AFSKY – GREEN LUNG – FOREVER STILL – IOTUNN – UNDERGANG – GAEREA – BRUTUS – VENDED – NERVOSA – HERIOT – LAMENTARI – ENFORCER – DEFACING GOD – KING BUFFALO – ANGELUS APATRIDA – DANCE WITH THE DEAD – ROT AWAY – UNDEATH – LIVLØS – SPECTRAL WOUND – BLACKGOLD – DEMON HEAD – NIGHT FEVER – STRYCHNOS – SPEED – RIVERHEAD – HALIPHRON – GALGE – STEEL INFERNO – SHAAM LAREIN – STATEMENT

More from Claus Michaelsen
Nyt album på vej fra Black Keys
Amerikanske The Black Keys udgav tilbage i 2022 deres 11. album Dropout...
Read More
0 replies on “Copenhell booker Guns N Roses”