Robert Smith kæmper mod forhøjede billetpriser

The Cures frontmanden er træt af at billetpriserne skyder i vejret, og at Ticketmaster tager for høje gebyrer. Fans har delt historier om at gebyrerne i nogle tilfælde var større end prisen på selve billetterne, og det har Robert Smith nu gjort noget ved.

Han har nemlig lavet en aftale med Ticketmaster om at billetkøberne til bandets nordamerikanske tour nu får $10 tilbage per billet.

The Cure har på den forestående tour også frabedt sig at billet sælges efter den såkaldte dynamiske model, hvor prisen ændres efter udbud og efterspørgsel. Det har i nogle tilfælde ført til billetter der er flere gange dyrere end udgangspunktet.

More from Claus Michaelsen
Nyt album (endeligt) på vej fra Body Count
Ice-T og hans kumpaner i Body Count annoncerede allerede for et par...
Read More
0 replies on “Robert Smith kæmper mod forhøjede billetpriser”