Mick Mars sagsøger Mötley Crüe

For noget tid siden offentliggjorde Mötley Crüe guitaristen Mick Mars at han ikke længere ville være en del af bandets liveaktiviteter på grund af sin gigtsygdom, og at Rob Zombie guitaristen John 5 ville overtage den del af hans ansvar. Mars ville dog stadig være i stand til at indspille med bandet.

Men nu sagsøger Mars altså sine bandkolleger, da det viser sig at de andre medlemmer har fyret guitaristen og skåret hans indtjening fra 25% til 5%.

I vanlig Mötley Crüe stil er en mudderkamp ved at bygge sig op, og Mars beskylder de andre for at benytte sig af playback på den igangværende tour, mens bandet omvendt påstår at Mars ikke længere var i stand til at spilel sine guitarriffs og spillede forkerte sange.

Lad os se, hvor det ender….

More from Claus Michaelsen
Studietake fra Brutus
I 2022 udgav belgiske Brutus deres 3. album Unison Life, og i...
Read More
0 replies on “Mick Mars sagsøger Mötley Crüe”