Første album i 11 år fra The Hives

Foto: Bisse Bengtsson

Man skal helt tilbage til 2012, for at finde en albumudgivelse fra garagerockbandet The Hives. Dengang smed bandet, der oprindeligt er fra Fagersta i Sverige, pladen Lex Hives på gaden og siden her der været relativt stille fra Howlin’ Pelle Almqvist og Co.

Men nu er The Hives heldigvis endelig tilbage, for d. 11. august udgiver bandet deres 6. album The Death Of Randy Fitzsimmons via eget selskab Disques Hives.

Bandet udtaler selv om The Death Of Randy Fitzsimmons:

We left the throne for a decade just to prove that we could. No one sat on it, so we did, again. If you are feeling like you are number one, get ready to be number two because we are back! It feels good to have the electricity coursing through our veins once again. All synapses firing in all directions. The unfamiliar combination of words The Hives and New Album finally together again in a way that makes sense and rings true. The initial test results are in, confirmed and through the roof!!!

Er du spændt på hvordan The Hives anno 2013 lyder, så har svenskerne din ryg. For med singlen “Bogus Operandi” er det allerede nu muligt at høre en forsmag på pladen.

More from Claus Michaelsen
Foo Fighters udsender 2. single
Foo Fighters kommende album But Here We Are udkommer 2. juni via...
Read More
0 replies on “Første album i 11 år fra The Hives”