Nyt album fra Blur på vej

Foto: Reuben Bastienne Lewis

Roskilde aktuelle Blur kommer nok ikke kun til at spille gamle travere på sommerens festival, for Damon Albarn og Co. sådan helt ud af det blå netop offentligjort, at der er et nyt album på trapperne. Blurs seneste album The Magic Whip udkom tilbage i 2015, og dermed falder The Ballad Of Darren nok også på et tørt sted for de mange Blur fans derude.

The Ballad Of Darren er Blurs 9. studiealbum og er produceret af James Ford (bl.a Arctic Monkeys og Depeche Mode) i Studio 13 i London. Pladen udkommer 21. juli via Parlophone/Warner og kan allerede fordubestilles her.

Første single er “The Narcissist” og den kan man lytte til herunder:

Trackliste og albumcover finder du her:

1. The Ballad
2. St Charles Square
3. Barbaric
4. Russian Strings
5. The Everglades (For Leonard)
6. The Narcissist
7. Goodbye Albert
8. Far Away Island
9. Avalon
10. The Heights

More from Claus Michaelsen
Ny sang fra Arlo Parks
Britiske Arlo Parks udgav i 2021 sit debutalbum Collapsed in Sunbeams, der...
Read More
0 replies on “Nyt album fra Blur på vej”