28.06.23 – Scowl – Roskilde Festival

Foto: Claus Wrang Michaelsen

Lidt aggressiv hardcore med et snert af 90’er-alternative til at kickstarte musikdagene? Don’t mind if I do.

Det fremadstormende band Scowl fra Santa Cruz, Californien, har hurtigt skabt sig et navn på den moderne hardcorescene. De er signet til det for tiden toneangivende pladeselskab Flat Spot Records, der også huser australske Speed (hvis du så dem på Copenhell, så ved du, hvad jeg snakker om), så det er med ret store forventninger, at jeg indfinder mig på Gaia-scenen, hvor jeg dagene før så Feather Mountain.

Foto: Claus Wrang Michaelsen

Scowl er et lidt andet bæst end Feather Mountain. Med grønt hår og masser af attitude spilder forsangeren Kat Moss ikke tiden og sætter hurtigt gang i festen, hvor resten af bandet gør deres bedste for at følge med hende. Det nye nummer “Shot Down” fra den netop udkomne EP “Psychic Dance Routine” er et tidligt højdepunkt, som perfekt opsummerer deres lyd – vrængende og skinger hardcore-vokal går over i lækker 90’er-grunget swung.

Scowl er et band, der kommer med en simpel mission: spil hurtigt, spil hårdt og sæt gang i pitten. Det må man sige, at de får gjort, og efter cirka 30 minutter er missionen fuldført. En virkelig solid præstation.

Foto: Claus Wrang Michaelsen
Karakter 8

Karakter

8
More from Christian Bøggild Otte
30.06.23 – Blur – Roskilde Festival
Det kan godt være, at du kan lide at være på Roskilde...
Read More
0 replies on “28.06.23 – Scowl – Roskilde Festival”