Nyt album fra Tool?

Hele 13 år, skulle amerikanske Tool bruge på at få gjort opfølgeren til 2006-abummet 10.000 Days færdigt. Med Fear Inoculum fik de hungrende Tool-fans endelig syn (eller lyd) for sagen i 2019. Bandet var i den grad tilbage og har efterfølgende turnéret heftigt.

Men et naturligt spørgsmål er dukket op i kølvandet på udgivelsen af Fear Inoculum , for skulle man nu vente 13 år på næste udgivelse? Det lader det ikke til, for ifølge bassist Justin Chancellor har bandet mange nye idéer til et kommende album. Det har han fortalt i et interview med podcasten The Vinyl Guide.

Chancellor siger at bandet er på tour til foråret, og derefter går man i studiet og påbegynder arejdet på det kommende album. Der har angiveligt allerede været flere skrive-sessions, så helt på bar bund starter man altså ikke.

More from Claus Michaelsen
Frank Kozik død
Kozik var manden bag det legendariske Man’s Ruin Records, der bl.a udgav...
Read More
0 replies on “Nyt album fra Tool?”