Mr Bungle tilføjes Copenhell plakaten

Næste års Copenhell har allerede booket navne som Tool, Bruce Dickinson, Fu Manchu, The Offspring og Biohazard, men nu kan endnu en stribe kunstnere tilføjes programmet.

I dag offentliggøres det nemlig at Limp Bizkit, Steel Panther, Body Count, Mr. Bungle, Chelsea Wolfe, Eivør, Night Verses, The Scratch, Twin Temple, 802, Deathbyromy, Hulder og Until I Wake spiller på sommerens festival.

Af ovennævnte må booking af californiske Mr Bungle nok være det største scoop. Mike Pattons eksperimenterende legeplads med legender som Scott Ian fra Anthrax og Dave Lombardo fra Slayer spænder over alt fra jazz, easy listening, rock, ska, punk og metal.

Efter at have været i hi i en længere periode, udgav bandet i 2020 ”The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo”, som er en genindspilning af bandets tidlige demobånd fra 1986.

Den samlede liste af offentliggjorte navne til Copenhell, ser nu sådan ud:
TOOL – AVENGED SEVENFOLD – LIMP BIZKIT – MACHINE HEAD – MR. BUNGLE – DROPKICK MURPHYS – THE OFFSPRING – COREY TAYLOR – STEEL PANTHER – BODY COUNT – BRUCE DICKINSON – THY ART IS MURDER – BIOHAZARD – SLAUGHTER TO PREVAIL – PRETTY MAIDS – DIE KRUPPS – MADBALL – CRADLE OF FILTH – HAMMERFALL – KARNIVOOL – CORROSION OF CONFORMITY – ASINHELL – CHELSEA WOLFE – FU MANCHU – HIGH ON FIRE – HARMS WAY – EIVØR – DYING FETUS – SHADOW OF INTENT – KHEMMIS – 1349 – JOHN CXNNOR – NIGHT VERSES – LACK – NAKKEKNAEKKER – DVNE – ENFORCED – HEXIS – PLAGUEMACE – ZULU – EXCEL – KNIFE – THE SCRATCH – TWIN TEMPLE – SANGUISUGABOGG – MIMI BARKS – INSANITY ALERT – JUNGLE ROT – CRYPTA – MAKE THEM SUFFER – J.J. & THE A’S – ESCUELA GRIND – 802 – DEATHBYROMY – HULDER – UNTIL I WAKE

More from Claus Michaelsen
Ny musikvideo fra The Night Flight Orchestra
Den svenske supergruppe The Nightflight Orchestra med medlemmer fra Arch Enemy, Soilwork...
Read More
0 replies on “Mr Bungle tilføjes Copenhell plakaten”